Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Ivedili çıkış bapları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması durumunda insanların binadan hızlı ve güvenli bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir kapıdır.

Yangın esnasında alevlerin güvenlik holüne erişmesinı engelleyen antipatik hamam yangın contası.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve esenlıklı bir şekilde olay yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli sağlıklı ise buna ilgilı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde fiyat arkaışını getirmektedir.

Bu nedenle henüz şiddetli bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında vikaye sağlamaz ve bu nedenle elan sakıt bir fiyata sahiptir.

Kazalı sınıftaki medarımaişetyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak bağırsakin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Gök Yangın olarak binalarınıza strüktürlacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri kucakermektedir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Merdivenin degajeliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden strüktürlmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının kendiliğinden kapanmasının arkası sıra kilit devreye yangın kapısı girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi alır. Bu önlem kapının kesifı hummalıya kapanmasını sağlamaktır.

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en zemin kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları bizatihi otomatik olarak kapanarak emniyetliği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Report this wiki page