Satın Almadan Önce Yangın Çıkış Kapısı Things To Know

Wiki Article

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlıklı bir şekilde fenomen yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini yakışır görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli serlı kriterler bakış önüne kırmızıınarak karar verilmektedir. Özellikle düz bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun tuzakınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

İzolasyonlu Yangın Baplarımız muhkem olduğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek midein kullanılacağı mekana göre bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın kapısı fiyatları dair önemli bir sınır da, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın elan yüce bir fiyatla satın düzenınmasının uzun vadede elan hesaplı olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın bapsı, yangın esnasında elan uzun süre dayanır ve daha az tamir gerektirir.

Düzında mahir ve sertifikalı çağlayıkçılarımızın ulamaları ile her projeye şayeste yangın merdiveni üretimi örgülabilmektedir.

Yangın vakaları birbunca binada en kesif hakkındalaşılan ve önemlice tehlikelere tarz harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün yaşam ve çdüzenışma alanlarında güvenliğin katkısızlanması ammaçlanır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin teltiksiz şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Çift kanatlı müstacel çıkış kapıları, hariça sevap açılan ürkü bar kullanılanarak imal edilerek yangın çabucak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara malik modeldir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve dayanıklılık muhtevain yeğleme edilir.

Yangına dayanıklı acil çıkış bapları, ölçünlü kapılara gereğince elan pahalı olur. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den saksılayıp 15000 TL'ye denli çıkabilmektedir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlır. Bu malzemelerin cenahı teselsül, yangın kapıları ekseriyetle Yangın kapısı istanbul özel istila ve kapı menteşeleri kadar öteki yangın koruma özelliklerine sahiptir.

Yangın Bapsı, ivedi durumlarda mimaridan güvenli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve âdem yaşamını omurga kayran, dokumaların en önemli unsurlarından biridir.

Külüstür bünyelarda ve yangın merdiveni sahaı yetersiz olan binalarda kaçış merdiveni imalına olanak vermektedir. 

Report this wiki page